Bli medlem

Vad får jag som medlem?

Som medlem i Uddevalla Centrumutveckling får du fler möjligheter att öka din omsättning. Du får direkt nytta av medlemskapet genom delaktighet i: gemensamma aktiviteter, evenemang i Uddevalla Centrum,  och tillgång till hemsidan som en ytterligare säljkanal, mer försäljning via presentkort m.m.
Du får också tillgång till nätverk, träffar, information möjlighet till påverkan.
Men den viktigaste är kanske gemenskap, delaktighet och ett solidariskt visat stöd för utvecklingen av centrum. Föreningen är en part som aktivt arbetar för och bevakar dina intressen. En betydelsefull part som samverkar med kommunen och för en kontinuerlig dialog med frågor rörande centrum och påverkar kommande beslut, ofta innan frågorna blir ”formella” och svåra att ändra på.

Medlemsförmåner

Uddevalla Centrumutveckling arbetar aktivt med annan marknadsföring och PR produkter för föreningen och dess medlemmar. Här finner du också erbjudande som medlemmarna emellan lämnar till varandra.
Mer info hittar du under fliken ”medlemsförmåner”

Medlemsavgift

Medlemsavgiften för näringsidkare beräknas utefter tre olika kategorier; handel, restaurang och fastighetsägare. Kontakta oss för aktuella avgifter.

Bli medlem du också i Uddevalla Centrumutveckling!
Kontakta oss på:
Uddevalla Centrumutveckling
Musiegatan 2
451 50 Uddevalla
Tfn: 072 – 743 44 94

så skickar vi gärna mer information till dig.

Är du intresserad av att bli medlem i Uddevalla Centrumutveckling? Då kan du fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.

    Fält markerade med (*) är obligatoriska.

    .

    Comments are closed.