Medlemsförmåner

Medlemmar

Uddevalla Centrumutveckling har idag närmare 90 medlemmar. Vi har en bredd av olika branscher representerade i föreningen. Här finns allt från butiker, restauranger, hotell, mäklare, banker, fastighetsägare med flera.

Vad får jag som medlem?

Marknadsföring och aktiviteter
Vi genomför varje år mängder av aktiviteter för att locka besökare och kunder till Uddevalla Centrum. Vi marknadsför detta genom affischer och annonsering m.m. Detta finansieras genom medlemmarna.

Kampanjer och annonseringsrabatter
Vid samannonsering erhåller vi reducerade priser i Bohusläningen och Uddevalla 7 Dagar. Aktiviteter och högtider annonseras av Uddevalla Centrumutveckling som gynnar näringsidkarna.

www.uddevallacentrum.se
Vår gemensamma hemsida växer dagligen med antal besökare. Här marknadsför vi alla medlemmar. Tillsammans marknadsför vi aktiviteter, öppettider, centrumkarta med parkeringar mm.

Presentkort
Som medlem i Uddevalla Centrumutveckling får du ökad försäljning genom användandet av vårt presentkort. Vårt presentkort kan du köpa på Pressbyrån på Kampenhof och ladda med valfritt belopp. Di kan också köpa presentkort genom att kontakta oss via mail eller telefon.
Du hittar alla ställen du kan använda det under fliken Presentkort här på hemsidan.

Infotavlor
På våra fyra stora centralt placerade infotavlor finns en stor karta och vid sidan om denna har ni era logotyper och var ni finns i centrum. Endast för medlemmar.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev skickas ut regelbundet med information  till våra medlemmar. Nyhetsbrevet är till för att hjälpa dig att få reda på allt som händer i Uddevalla Centrum, t.ex. aktiviteter, samannonseringar, frukostmöten, rapport från arbetsgrupperna, information och nyheter.

Intern marknadsföring
Som medlem får man ta del av det register Uddevalla Centrumutveckling tillhandahåller och uppdaterar kontinuerligt med de verksamheter och branscher som medlemmarna tillhör. Registret kan man använda för att hjälpa kunderna

Frukostmöten
Uddevalla Centrumutveckling arbetar kontinuerligt med frukostmöten för våra medlemmar. Dels informerar vi om nyheter, aktiviteter etc. och dels för att man som medlem skall kunna ta upp frågor som är viktiga för centrumarbetet och sin verksamhet.

Nätverk
Genom våra mingelträffar och andra möten skapar du egna nätverk med andra företagare i centrum. Många har via Uddevalla Centrumutveckling gått ihop och genomfört diverse gemensamma aktiviteter. Varför stå själv när vi tillsammans kan göra det bättre och dessutom få lägre kostnader.

Comments are closed.