Medlemsinformation 7 April 2022

Ett stickat hjärta i Ukrainas flaggfärger

Vår nya och moderna hemsida är i bruk och jag hoppas du varit inne och kollat runt. Vi har fått mycket positiv respons och det gläder oss.
På FB och instagram har vi mellan 3-5000 besökare numer när vi lägger ut budskap, kan vara bra att veta för dig. Vi når många.

Vi kommer genomföra en påskjakt för de unga nu på lördag den 9 April och det skall bli spännande att se alla förväntansfulla och glada barn. Vill du att vi sätter en fråga i ditt fönster så återkom snarast.
Först till kvarn gäller !!! Vi kommer att ha start/målgång vid Hallmans hörna och ha ett tält så vi syns ordentligt

5 Maj kommer vi ha årsmöte på Riverside – notera datumet så kommer mer info inom kort.
Start 18.30

7 Maj kommer Barnens loppis gå av stapeln – annonseras på hemsidan och FB efter påskjakten.

Den efterfrågade Månadsmarknaden fortsätter som tidigare,(första måndagen i månaden). Vi har pratat med kommunen och det har gått en tjänsteskrivelse med vädjan om att se över priserna på torget då knallarna har klagat på höga priser i Uddevalla, låt oss hoppas på ett bra svar. Kommunfullmäktige tar upp frågan i Maj Pandemin har gått hårt åt så många, såväl dig som knallarna som i princip har halverats i antalet.

Invigningen av Kungsgatan och de nya konstverken som skulle ha skett i december är nu planerad till Lördagen den Invigningen av Kungsgatan och de nya konstverken som skulle ha skett i december är nu ändrad till till Lördagen den 21 maj, scenprogram uppe vid konstverken startar klockan 15.00.

Vår infoskylt vid Kungstorget kommer uppdateras under våren och snyggas till med bra och korrekt information om centrum och vår verksamhet där.

Med vänlig hälsning

Conny Ringblom
Ordförande
Uddevalla CentrumUtveckling (UCU)
Tfn 0727 – 434 4949
conny.ringblom@gmail.com